Kauppa

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Tutustu

Tervetuloa Korso Gymille!

Olemme auki vuoden jokaisena päivänä

Korso Gym sijaitsee Korson keskustassa, aivan matkasi varrella. Palvelemme sinua jokaisena viikonpäivänä, sali auki klo 4-24 ja ryhmäliikuntatunteja tarjolla maanantaista sunnuntaihin. Tarjoamme kaikki puitteet tavoitteidesi saavuttamiseen, oli juttusi sitten voimaharjoittelu tai peruskunnon kohottaminen.


Korso Gymiltä löydät kattavan valikoiman painopakka- ja levypainolaitteita. Laitteet ovat helppokäyttöisiä ja saat treenattua niin ala- kuin yläkropan. Olemme panostaneet laitteiden riittävyyteen ja valikoimaan. Useampi talja varmistaa sen, ettei treenisi koskaan jää vajaaksi ja pääset aina tekemään oman treeniohjelmasi. Jos suosikkilaitteesi vielä uupuu laajasta valikoimasta, otamme toiveita mielellämme vastaan.

Löydät salin toiselta puolelta vapaapainoalueen. Vapaapainoalueella on useampi maastavetopaikka, kyykkyräkki, useampi penkki sekä kattava valikoima levypainolaitteita. Laitevalikoimasta löytyy klassikoiden lisäksi myös erikoislaitteet tavoittellisempaan treeniin. Käsipainoja löytyy aina 60kg saakka!

Lämmittelyalueelta löydät crosstrainerit, juoksumatot, soutulaitteet ja kuntopyörät. Syksyllä 2022 aerobisia laitteita on uusittu Matrixin tuliterillä huippumalleilla, eikä laitteet varmasti lopu kesken! Lämmittelyalueen lisäksi löydät salin perältä alueen vatsojen tekemiseen tai venyttelyyn.

Naisille löytyy sekasalin lisäksi oma erillinen naisten salipuoli. Sieltä löydät valikoidut painopakka- ja levypainolaitteet, jotka ovat valikoitu erityisesti naisten treenitottumuksia ajatellen. Naisten puolella on myös oma Smith -laite, prässi sekä penkki.Suosituimmat salikortit

Tutustu Korso Gymiin

Tilaa viikkopassi ja kokeile salia sekä ryhmäliikuntatunteja!

Lue lisää


Tarjoamme monipuolisen valikoiman jumppatunteja jokaisena viikonpäivänä ja niitä vetävät aina alan ammattilaiset. Tuntikalenterissa on jopa yli 30 tuntia tarjolla jokaiseen makuun ja kuntotasoon. Lihaskuntotunnit eivät ainoastaan kehitä voimaa, vaan myös kestävyyttä ja peruskuntoa. Kehonhuoltotuntimme tukevat jokaisen liikkujan viikoittaista harjoittelua, säännöllinen venyttely ja liikkuvuusharjoittelu edistävät niin arjen toimintakykyä kuin kuntosalitreenejä. Ikääntyville liikkujille tarjoamme senioritunteja arkiaamuisin - älä kuitenkaan anna nimen hämätä, hiki tulee taatusti! Lue lisää senioritunneista täältä.

Suosittelemme varaamaan paikkasi tunneille ennakkoon. Varausten hallinnointi sujuu helpoiten Korso Gym -applikaation kautta. Peruutukset tulee tehdä viimeistään tuntia ennen tunnin alkua; kaksi peruuttamatonta/saapumatonta varausta 30 päivän sisällä johtaa kahden viikon varausestoon.

Lue spinningtunneistamme lisää tästä.


Suosituimmat kortit ryhmäliikuntaan

Olemme Gymillä erityisen ylpeitä itä-Vantaan laajimmasta sisäpyöräilytuntien valikoimasta! Meillä poljet kuutena päivänä viikossa eri ohjaajien kanssa.

sisäpyöräily eli spinning on laji jossa pyöräilet paikallasi ohjaajan johdolla. Se on tehokas tapa polttaa kaloreita ja parantaa aerobista kuntoa. Ryhmässä polkeminen on innostavaa ja rohkaisee haastamaan omia rajoja. Ohjaaja antaa ohjelman musiikin tahdissa, vastusta säädellään ohjelman mukaisesti. Spinning tarjoaa haastavan treenin ilman sään vaikutusta ja se sopii kaiken kuntoisille, kun valitset vastuksen oman tasosi mukaan.

Tarjoamme ikääntyville ihmisille tarkoitettuja senioritunteja arkiaamuisin. Seniorituntien teemoina on kuntosaliharjoittelu, kehonhuolto, kiertoharjoittelu, aerobinen ja lihaskunto. Voit koota itsellesi sopivan liikuntaviikon näistä senioritunneista.

Säännöllinen liikunta antaa lisää hyviä elinvuosia ja ylläpitää toimintakykyä. Liikunta vähentää ikääntyvän kehon lihaskatoa ja parantaa kehonhallintaa, ehkäisten näin esimerkiksi kaatumisvammoja. Monipuolinen liikunta ehkäisee myös neurologisia sairauksia ja tuo elämään sisältöä.

Ikääntyvien liikuntasuositukset:

  • Kestävyysliikuntaa 1,5-2,5h viikossa riippuen rasituksen tasosta

  • Tasapaino- ja liikkuvuusharjoittelua 2-3 kertaa viikossa

  • Lihaskuntoharjoittelua vähintään 2 kertaa viikossa

Lue lisää ikääntyvien liikuntasuosituksista ja liikunnan hyödyistä täältä.

Korso Gymin senioritunneille voit osallistua yhdistelmä- tai päiväkortilla. Muista kuin päiväkorteista myönnämme 10% eläkeläisalennuksen todistusta vasten. Hinnastomme löydät täältä.


Ajanvarauskäytännöt

Ryhmäliikuntatunteja varatakseen tulee olla voimassa kerta- tai aikaperusteinen sali+tunnit -kortti. Tunteja on mahdollista varata 3 viikkoa etukäteen ja varauksia voi olla voimassa kerralla 20kpl. Varattu tunti tulee vahvistaa applikaation kautta tai vastaanoton päätteessä viimeistään 5min ennen tunnin alkua. Jos paikkaa ei ole tähän mennessä vahvistettu, se raukeaa ja ajanvaraus merkitään saapumattomaksi. Kolme saapumatonta varausta 4 viikon aikajaksolla johtaa 2 viikon ajanvarausestoon.


Personal Training

Valitse yksilövalmennus - avain tehokkaampaan treeniin ja pysyviin tuloksiin

Lue lisää


KorsoGymin alakerrassa sinua palvelee Bungkan Lotus -hierontaliike, ajan voit varata suoraan Monalta:

Mona p. 045 173 4454 / bungkan.lotus@gmail.com

Huomaathan, että hieroja on itsenäinen toimija ja maksu tapahtuu suoraan hieronnan tai hoidon yhteydessä. Maksuvälineinä käy käteinen ja kortti.


Solarium

Tervetuloa nauttimaan auringosta vuoden ympäri solariumissa! Solarium on käytettävissäsi vastaanoton aukioloaikona, maksun voit suorittaa kassaan kertamaksuna tai hankkia itsellesi kymppikortin aurinkoon. Meillä on käytössä Luxoran solarium, joka on tehokas ja turvallinen tapa ylläpitää tai hankkia rusketusta.

Tutustuthan solariumhuoneesta löytyviin auringonotto-ohjeisiin ennen solariumin käynnistämistä ja valitset aurinkoajan oman ihotyyppisi mukaisesti. STUK suosittaa maksimissaan 20 aurinkokertaa solariumissa vuoden aikajaksolla, kuitenkin oma ihotyyppi huomioiden. Voit ottaa aurinkoa 5-20min kerrallaan, 5min on hyvä aloitusaika ensimmäiselle kerralle ihotyypistä huolimatta. Solariumiin mennään ilman aurinkorasvaa tai -öljyä.

Solarium maksetaan kolikoilta tai ladattavalla sirukortilla, 5min kustantaa 1,50€ ja 20min 6€. Aikaa ei tarvitse erikseen varata.

Solariumin ikäraja on 18 vuotta, varauduthan esittämään henkilöllisyystodistuksen.