Kauppa

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Tutustu

Hinnasto

Valitse kausi- tai kertakortti joustavilla ehdoilla


Joustokortit uusiutuvat automaattisesti joka kalenterikuukausi ja saat treenikortista laskun sähköpostiisi, joka käännetään e-laskuksi. Laskun voi aina maksaa myös kassaan ennen eräpäivää. Voit valita kortin salille sekä ryhmäliikuntaan tai vain salille. Kortin voi päättää milloin tahansa seuraavan laskutuskauden loppuun. Korteissa tauotusoikeus (1-12kk). Yhteiskäyttökorteilla treenaat Korso Gymillä sekä Liikuntakeskus Vidalla.Opiskelija- ja eläkeläiskortit (jousto)

Alennushintaisiin kortteihin on esitettävä vastaanottoon voimassaoleva tosite alennusoikeudesta.

Vidan yhteiskäyttökortit30pv, 6kk ja vuosikortit

Kortit ovat voimassa merkityn ajan ostopäivästä ja päättyvät maksetun kauden jälkeen. Yhdistelmäkortissa mukana sali+jumpat.

Tutustu Korso Gymiin

Tilaa viikkopassi ja kokeile salia sekä ryhmäliikuntatunteja!

Lue lisää


Kertakortit ovat voimassa merkityn ajan ja niillä voi käyttää ristiin Korso Gymin sekä Liikuntakeskus Vidan palveluita. Voit valita kortin salille sekä ryhmäliikuntaan tai vain salille. Kertakorteille voi 14vrk voimassaoloajan päättymisestä ostaa lisää aikaa 5€/vko tai hankkia uuden kortin, jolloin vanhat kerrat siirtyvät veloituksetta mukana.Perheet: 10% alennus / hlö jousto kokopäiväkorteista samassa taloudessa asuvasta toisesta perheenjäsenestä lukien (ei koske opiskelija- tai eläkeläiskorttia)

Opiskelijat ja eläkeläiset: opiskelija- ja eläkeläisten joustokortit (42€/52€), 10% alennus kertakorteista sekä kokopäivä 30pv korteista

Hoitovapaa: 10% alennus kertakorteista

HUS:in, Vantaan kaupungin ja Kelan työntekijät: 10% alennus jatkuvista kokopäiväkorteista, kertakorteista sekä kokopäivä 30pv korteista (ei koske opiskelija- tai eläkeläiskorttia)

Alennus lasketaan normaalihinnasta, alennukseen oikeuttava tosite esitettävä


Personal Training

Valitse yksilövalmennus - avain tehokkaampaan treeniin ja pysyviin tuloksiin

Lue lisää

Info & yhteys

Löydät meidät osoitteesta Maakotkantie 6

Lue lisää

Yrityksille

Tilaa teidän tiimille tyhy tai tykypäivä meillä!

Lue lisää