Kauppa

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Tutustu

Tutustu Korso Gymiin

Tilaa viikkopassi ja kokeile salia sekä ryhmäliikuntatunteja!

Etsitkö uutta treenipaikkaa tai haluatko aloittaa kuntoilun ensimmäistä kertaa? Tervetuloa tutustumaan meille ilmaiseksi viikon ajaksi, ilman ostovelvoitetta. Tutustumisjakson aikana sinulla on täysi käyttöoikeus kaikkiin palveluihimme, aivan kuten vakituisilla treenaajillamme. Mikäli päätät jatkaa treenejä kanssamme, voit helposti tehdä sen verkkokaupassa tai vastaanotossa. Salimme ikäraja on 15 vuotta.

Mikäli olet ensimmäistä kertaa aloittamassa saliharjoittelua, suosittelemme aloituksen tueksi aina valmennuspalveluitamme, jotta saat mahdollisimman turvallisen ja tuloksellisen alun treeneihisi.


Tilaa tutustumispassiTutustumiseen kuuluu kuntosalin laaja käyttöoikeus. Kuntosalipuolelta löydät kattavan valikoiman painopakkalaitteita sekä voimanostoalueen. Useampi nostolava ja taljaTutustumisviikkoon kuuluu kokopäivän käyttöoikeus kuntosalille, jossa on monipuolinen valikoima laitteita ja vapaapainotilaa. Löydät meiltä kattavan vailkoman painopakkalaitteita, laadukkaat aerobiset laitteet sekä erityisen voimanostoalueen, joka on omiaan kovaan treeniin. Useat nostolavat ja taljakokonaisuudet mahdollistavat tehokkaan treenin myös ruuhkaisempina ajankohtina. Tarjoamme lisäksi erillisen naisten saliosaston, joka on niinikään varusteltu laadukkailla kuntosalilaitteilla ja taljoilla.kokonaisuus takaavat hyvän treenin myös ruuhka-aikoina. Meiltä löytyy lisäksi erillinen naisten salipuoli!Tutustumisen aikana sinulla on myös mahdollisuus osallistua kaikille jumppatunneille! Kalenterista löydät monipuolisen valikoiman tunteja jokaiselle viikonpäivälle, halusit sitten lihaskuntoa, tanssia, hikijumppaa tai kehonhuoltoa. Erityisen ylpeitä olemme alueen laajimmasta sisäpyöräilytuntien tarjonnasta sekä senioritunneistamme arkiaamuisin. Voit varata paikan haluamillesi tunneille helposti vastaanoton kautta.


Tervetuloa Korso Gymille!

Olemme auki vuoden jokaisena päivänä

Lue lisää

Personal Training

Valitse yksilövalmennus - avain tehokkaampaan treeniin ja pysyviin tuloksiin

Lue lisää