Kauppa

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Tutustu

Personal Training

Valitse yksilövalmennus - avain tehokkaampaan treeniin ja pysyviin tuloksiin

Yksilövalmennus

Yksilövalmennus tarjoaa räätälöityä tukea ja ohjausta henkilökohtaisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sen tarkoituksena on tarjota yksilöllistä huomiota ja ohjausta, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi. Hyötyinä ovat muun muassa tehokkaampi edistyminen, parempi suorituskyky, lisääntynyt motivaatio ja parempi ymmärrys omasta kehosta ja terveydestä. Yksilövalmennuksen avulla voit saavuttaa tavoitteesi nopeammin ja varmemmin sekä oppia pitkäkestoisia terveellisiä elämäntapoja, jotka tukevat hyvinvointiasi pitkällä aikavälillä.

Kolme asialleen omistautunutta yksilövalmentajaa ovat käytettävissäsi Korso Gymillä! Heidän avullaan voit kehittää treenisi turvallisesti ja tehokkaasti kohti tavoitteitasi. Valmennusjakson pituus ja sisältö räätälöidään aina yksilöllisesti sinun tarpeidesi mukaan. Lisäksi tarjoamme yksilöllisiä kuntosaliohjelmia ja ruokavalioita. Olipa tarpeen treenien vaihtelu, ohjauksen lisäapu tai motivoituminen, valmennustiimimme on apunasi.
Paula Kujala

Paula on aloittanut liikunta-alalla vuonna 1992 ja kouluttautunut sittemmin laaja-alaiseksi liikunnan ammattilaiseksi. Koulutuksiin lukeutuu mm. FAF Personal Trainer 2006, Liikunnan alan ammattitutkinto (LAT) 2016 ja Joogaopettaja RYT 200 Yoga Nordic 2019. Valmentajana Paula on määrätietoinen ja monipuolinen. Paulan kanssa motivoidut treeneihin ja tavoitteisiisi!

paula.kujala@kolumbus.fi
050-582 6067
www.personalpaula.fi
www.fitover50.fiWilma Holmberg

Wilmalla on yli 10 vuoden kokemus liikunta-alalta ryhmäliikuntaohjaajana ja henkilökohtaisena valmentajana. Tällä hetkellä hän toimii lisäksi FAF Fascial kouluttajana. Valmentajana hän on kannustava ja iloinen, asiakkaiden kanssa tähdätään pysyviin tuloksiin pikadieettien sijasta. Wilmalta saat takuuvarmasti työkalut omien tavoitteidesi saavuttamiseen!

wilma@ptwilma.fi
050-3466027
www.ptwilma.fiToni Nyberg

Toni on koulutettu Personal Trainer ja hänen erikoisalaansa on kehonmuokkaus sekä voimanosto. Henkilökohtaisena valmentajana Toni on aloittanut vuonna 2018. Jos kiikarissa on siis pyöreämmät olkapäät tai uusi maastavetomaksimi, Toni on oikea valmentaja hommaan!

toni@liikuntakeskusvida.fi
​​​​​​​044-9735456
Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennuksemme mahdollistaa tehokkaan treenin ja motivoivan ryhmädynamiikan, myös yksilölliset tavoitteet huomioiden. Pienryhmävalmennuksessa saat tukea ja kannustusta omien tavoitteidesi saavuttamiseksi samalla, kun jaat matkan treenikavereiden kanssa.

Valmennusryhmien koko vaihtelee 4-10 henkilön välillä. Ryhmävalmennukset ovat kustannustehokkaampi vaihtoehto treenata Personal Trainerin kanssa ja ne sopivat lähtökohtaisesti kaikille perusterveille aikuisille. Jos sinulla on kroonisia sairauksia tai merkittäviä liikuntarajoitteita, ota ennen ilmoittautumista yhteys valmennuksen vetäjään.

Alkavat valmennukset

Ei alkavia valmennuksia


Hinnasto

Valitse kausi- tai kertakortti joustavilla ehdoilla

Lue lisää

Tutustu Korso Gymiin

Tilaa viikkopassi ja kokeile salia sekä ryhmäliikuntatunteja!

Lue lisää