Kauppa

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Tutustu

Olemme siirtyneet uuteen järjestelmään

Olemme ottaneet käyttöön uuden järjestelmän ilmoitetusti tiistaina 14.5. Uusi järjestelmä on nimeltään WiseGym ja se on erityisesti liikunta-alan tarpeita palveleva toiminnanohjausjärjestelmä. WiseGymin kautta tapahtuu jatkossa kaikki yrityksen ja asiakkaan toiminnot, kuten laskutus, kassa, kulku ja varaukset.

Tärkeitä huomioita uudesta järjestelmästä:

 • Sopimukset, hinnat ja kulku salille jatkuu kuten ennenkin pienin käytännön muutoksin
 • Kaikki verkkolaskusopimukset pysyvät voimassa ja suosittelemme kaikkia viimeistään nyt siirtymään verkkolaskuun
 • Varaukset ja uusien korttien osto tapahtuu ti 14.5. puolesta päivästä eteenpäin täältä uuden järjestelmän/verkkosivujen kautta (olet nyt uusilla sivuilla)
 • Verkkosivujen yleisilme on uudistunut
 • Nyt käytössäsi on myös sovellus (WiseGym)

Asiakkaille oleellisin asia on uuteen järjestelmään rekisteröityminen ja halutessa applikaation käyttöönotto. Kaikki osto- ja varaustoiminnot ovat käytettävissäsi niin selaimen kautta kuin applikaatiosta, mutta applikaatio kokoaa kaikki tiedot reaaliajassa kätevästi yhteen paikkaan. Applikaatiolla on myös mahdollista kulkea sisään salille. Voit ladata applikaation (WiseGym) sovelluskaupasta poislukien Huawein puhelimet jotka eivät tue sovellusta.

Uuteen järjestelmään rekisteröidytään applikaation tai täältä uusien verkkosivujen kautta kohdasta "rekisteröidy". Rekisteröityminen ei vaikuta treenikorttisi kulkuoikeuksiin, mutta on edellytys jotta voit tehdä varauksia, ostoja ja käyttää applikaatiota.

Sopimukset siirtyvät sellaisenaan uuteen järjestelmään, mutta tauotuksista tulee jatkossa ilmoittaa viimeistään 18vrk ennen laskutuskauden alkua johtuen laskutusmateriaalien ajoaikataulun muutoksesta. Kertakorteilla saa jatkossakin käydä salilla sekä jumpassa samalla kertakäynnillä, mutta jumpista veloittuu 1x / jumppa. Muutos koskee 14.5. eteenpäin ostettuja kertakortteja, tätä ennen ostetuille kerroille tuplat palautetaan kuten tähänkin asti. Kertakorttien voimassaoloajan jatkon ehdot pysyvät samoina, eli 14vrk kertakortin päättymisestä voit ostaa lisäaikaa 5€/vko tai vaihtoehtoisesti ladata uuden kertakortin, jolloin vanhat kerrat siirtyvät mukana veloituksetta.

Varauksia voi tehdä heti rekisteröitymisen jälkeen, varaukset tehdään seuraavasti:

 1. Rekisteröidy
 2. Kirjaudu sisään
 3. Siirry ryhmäliikuntakalenteriin applikaatiossa tai verkkosivuilla
 4. Valitse haluamasi tunti
 5. Paina varaa
 6. Peruutus samasta paikasta viimeistään 1,5h ennen tunnin alkua


Varauksia voi yhtäaikaa olla voimassa 20kpl ja varaukset avautuvat 3 viikkoa etukäteen. Asiakastoiveesta muutamme peruutuksen takarajan 90 minuuttiin, muista vahvistaa varattu paikka päätteestä tai applikaatiosta.

Odotamme innolla WiseGymin käyttöönottoa, jotta tiedonkulku ja asiakaslähtöisyys on meillä entistäkin parempaa!