Salisäännöt

Salisäännöt

Salin pelisäännöt on laadittu turvallisen ja miellyttävän kuntoilukokemuksen mahdollistamiseksi.

 1. Sali on tarkoitettu naisille ja miehille, yli 15-vuotiaille.
 2. Avainkorttia käyttävän kuntoilijan on aina leimattava avainkortti, riippumatta siitä onko pääsisäänkäynti auki. Leimauspiste on oven ja/tai asiakaspalvelun seinässä.
 3. Turvallisuussyistä salilla on nauhoittava kameravalvonta. Lisätietoja asiakaspalvelusta.
 4. Korso Gym Oy tai yhteistyökumppanimme eivät vastaa kadonneesta tai anastetusta omaisuudesta. Pukukaapit tulee lukita omalla lukolla.
 5. Sisätiloissa tupakointi (myös sähkötupakka ja nuuska ym. tupakkatuotteet), doping-aineiden ja päihteiden käyttö on kielletty. Päihtynyt kuntoilija voidaan poistaa tiloista.
 6. Liikkuminen sisätiloissa on sallittu vain sisäjalkineissa, ulkojalkineet jätetään niille varattuun paikkaan tai riisutaan aulassa ja kannetaan pukukaappiin.
 7. Asiakas sitoutuu noudattamaan kuntokeskuksen palveluita käyttäessään erityistä varovaisuutta. Vastuu vahingoista, jotka asiakas aiheutetaan itselle tai kolmannelle osapuolelle ovat asiakkaan vastuulla.
 8. Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi pyydämme noudattamaan siisteyttä ja järjestystä.
 9. Rikkoutuneista laitteista tulee heti ilmoittaa henkilökunnalle. Mikäli henkilökuntaa ei ole läsnä, laite merkitään selvästi (”Epäkunnossa”).
 10. Ulko-oven ollessa lukittuna, jokaisella kuntokeskuksessa olevalla on oltava oma avainkortti joka on leimattu saapuessa. Salille ei siksi voi tuoda ulkopuolisia.
 11. Jokaiselle salin käyttäjälle tulee antaa täysi rauha treenata.
 12. Ryhmäliikuntaan osallistuvalla tulee olla leimauslaitteen tai muulla tavalla tehty kuittaus ennen liikuntatunnin alkua.
 13. Kuntoiluaika päättyy joka päivä tasan kello 23.00 (jos muuta ei ole ilmoitettu), ennen sitä viimeisenkin kuntoilijan on poistuttava tiloista. Automaattisen hälytysjärjestelmän aktivoitumisesta aiheutuvat kustannukset veloitetaan kokonaisuudessaan hälyytyksen aiheuttajalta.