Sisäpyöräily.

Sisäpyöräily.

Korso Gymillä on hyvin ilmastoitu Black Box Studio, joka on tarkoitettu pelkästään sisäpyöräilyä varten. Nykyaikaiset pyörät, fiilikseen sopiva valaistus ja hyvä äänentoisto tekevät pahimmastakin ylämäestä nautinnon. Kerralla Black Box Studioon mahtuu 35 pyöräilijää.

 

Tour de Korso

Muutaman kuukauden välein järjestämme suuren suosion saaneen Tour de Korso -sisäpyöräily tapahtuman. Noin 1,5-2 tunnin ajossa noustaan rankkaa ylämäkeä, päästellään rennosti pitkiä liukuja ja kiritetään pitkin spurttisuoria! Ja koko kierros tietysti osallistujien toivemusiikin tahdissa.

Tour de Korso -tapahtumaan on aina erillinen osallistumismaksu. Milloin seuraavaksi? Seuraa ilmoitustauluja, sähköpostitiedotteita ja kuntosalin Info-TV:n tiedoitteita.

 

Näin varaat tai perut paikkasi sisäpyöräilyyn tai jumppaan

Jumppiin ja sisäpyöräilyyn ilmoittaudutaan ensisijaisesti netissä. Nettivarauksiin tarvitset aina voimassaolevan UUDEN avainkortin (uusi on muovinen pankkikorttikokoinen avainkortti, taustapuoli musta, etupuolella Korso Gym -tunnus ja värikäs viivasto taustalla). Sellaisen voit vaihtaa (tai ostaa 10€ sis. alv 24%,  koskee lähinnä 10-kortin käyttäjiä, joilla ei ole koskaan ollut pian käytöstäpoistuvaa - punaista, muovista avainkorttia). Teille, jotka haluatte ilmoittautua puhelimitse, olemme 10% asiakaspaikoista. Nettivaraus sulkeutuu 3 h ennen tunnin alkua. Sähköpostilla ei voi ilmoittautua.

Varapaikoista...

Otimme 19.1.2017 käyttöön uuden jumppa ja sisäpyöräilytuntien varausjärjestelmän. Tällä hetkellä varauksista jopa 90 % voidaan tehdä netissä. Loput paikoista on TOISTAISEKSI varattavissa puhelimitse. Varapaikka mahdollisuudesta tiedotetaan myöhemmin.

Muista ilmoittaa esteestä

Tunnin peruuttaminen tulee tehdä itse nettipalvelussa viimeistään kolme tuntia ennen tunnin alkua. TOISTAISEKSI peruutukset puhelimitse tai sähköpostilla eivät ole mahdollisia.

Peruuta kätevästi netissä, peruuta ajoissa!

Jos unohdat kahden kuukauden aikana kolme kertaa peruuttaa varaamasi vuoron, järjestelmä sulkee nettivarausoikeutesi kolmeksi viikoksi. Maksu tunnusten aktivoimiseksi on 5 €.