Kauppa

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Tutustu

Fit over 50 uusi ryhmä aloittaa syyskuussa

Paulan valmentama, supersuosittu Fit over 50 ryhmä aloittaa taas syyskuun ensimmäinen päivä! Valmennus on suunnattu yli 50 vuotiaille naisille, jotka haluavat saavuttaa elämänsä kunnon kestävästi ja tehokkaasti.

Valmennus sisältää:

  • Yhteistreenit 2x viikossa torstaisin klo 19:30 ja sunnuntaisin klo 18 (yht 8 treenitapaamista)
  • Ruokaohjeistuksen kaloriryhmittäin
  • Saliohjelman jatkoon
  • Valmentajan tuen koko valmennuksen ajan


Tavoitteena on oppia treenaamaan iän tuomat muutokset ja tarpeet huomioiden. Ruokaohjeistus huomioi hormonaalisia ja aineenvaihdunnallisia muutoksia joita naiset kohtaavat viidenkympin rajapyykillä. Kohotat kuntoa ja napakoitat kehonkoostumustasi hyvillä valinnoilla niin treenin kuin ravinnon suhteen.

Valmennuksen hinta 219€, Gymin ja Vidan aktiiviset asiakkaat (kerta- tai kausikortti) saavat 10% jäsenalennuksen hinnasta. Maksu on mahdollista 1 tai 2 osassa, myös liikuntaedut käyvät maksuvälineenä.

Paikkoja valmennukseen on 8 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (sitova ilmoittautuminen pl vakavat sairastapaukset). Ilmoittautuminen päättyy 18.8. tai kun paikat on täytetty, ilmoittaudu mukaan alta tai vastaanottoon. Valmennus sopii aloittavan ja keskitason treenaajille, mutta mikäli sinulla on merkittäviä rajoitteita, otathan ensin yhteyttä Paulaan.

Lisätietoja valmennuksesta saat tarvittaessa vastaanotosta tai paula.kujala@kolumbus.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan Fit over 50 valmennukseen