";
Twerkkausta Koivukylän Ladies Gymillä

Twerkkausta Koivukylän Ladies Gymillä

Jymyuutisena kerrottakoon - pian Ladies Gymillä pääsee jumppaamaan asteen verran iloisemmissa merkeissä! Maailmanlaajuista huomiota saanut Twerkkaus löytyy pian sisarsalimme Ladies Gymin workshop- ja tuntivalikoimasta. Paikkoja ja tunteja on rajoitetusti, joten ole nopea, tunnit ovat avoinna kaikille naisille 15+. Vetäjänä Emmi Heimola - Emmi´s Twerk & Dance. Kertamaksu 15 € (joulukuun 9.12. workshopin tutustumistarjous 10 €). Maksu asiakaspalveluun ennakkoon tai samana päivänä klo 16.30-17.30 josta saat lipun.

Ensimmäiset twerkkaustunnit ovat:

Joulukuu 2017 - lauantaina 9.12. klo 17.30-19.00 - X-mas Twerk (twerkkausta jouluteemalla) - workshop
Tammikuu 2018 - kaksi tuntia
Helmikuu 2018 - kaksi tuntia
Maaliskuu 2018 - kaksi tuntia
Huhtikuu 2018 - kaksi tuntia

Ilmoittautumisohje kaikille naisasiakkaille:

- ilmoittaudu sähköpostilla: asiakaspalvelu@ladiesgym.fi
- soita asiakaspalveluun sen aukioloaikoina: puh 010 440 11 01

Lisätietoja joulukuun tunnista:

Jiggle bells! Xmas Twerk! Vielä on mahdollista pre-sulattaa joulukinkkua vuoden viimeisellä twerk workshopilla, joka järjestetään Ladies Gymin tilavassa salissa. Tunnilla harjoittelemme twerk tekniikkaa sekä teemme koreografiaa, joka ei jätä ainuttakaan tonttua kylmäksi.

Twerk lajikuvaus
Twerkkaus eli twerk juontaa alunperin juurensa afrikkalaisten heimojen tansseihin, josta se on fuusioitunut osaksi nykypäivän tanssityylejä. Osana afroamerikkalaista kulttuuria twerk on tuttu näky rap ja hiphop musiikkivideoista. Nykypäivän twerk on saanut paljon vaikuitteita dancehallin ja reggaetonin puolelta, mutta sitä harrastetaan omana lajinaan ympäri maailmaa. Twerkille ominaista liikekieltä on lantion erilaiset aksentit, pakaroiden hyllyttely sekä voimakas provosoiva asenne ja läsnäolo.

Pari sanaa Emmistä
Emmi ohjaa viikottain täyteen myytyjä tanssitunteja pääkaupunkiseudulla. Opetettaviin lajeihin kuuluvat sähäkkä reggaeton ja seksikäs twerk. Viikotuntien lisäksi Emmi ohjaa useita workshoppeja erilaisin teemoin, joissa tarjotaan aina hitusen jotakin ekstraa viikkotunteihin verrattuna.

Useita vuosia reggaetonia tanssineena myös twerkkauksesta syntyi yksi opetettava laji, joka sai Emmin opettamana suuren suosion. Tunneilla opetellaan tekniikkaa huolellisesti, hauskalla ja maanläheisellä tavalla, jotta oppilaat voivat nauttia koreografioista täysin siemauksin sekä kehittyvät tanssijoina omat lähtökohdat huomioiden.

Emmi on aktiivisesti kehittänyt omaa osaamistaan niin klubeilla ja artistien taustatanssijana keikkaillen (Juno, Mäkki, Tippa-t, JVG) kuin rohkeasti genrerajoja rikkoen tuoden uusia mausteita omaan tanssityyliinsä.