Treenaa kotona kuin Korso Gymillä

Treenaa kotona kuin Korso Gymillä

Korso Gymin toiminnassa on muutoksia Korona-pandemiatilanteen vuoksi. Siksi teimme ratkaisun, jolla kuntoilu voi jatkua luonasi - vuokraa pala kuntosalia kotiin tai osallistu virtuaalijumppiin, jotka pyörivät aina kesäkuun alkuun saakka Facebook-ryhmässämme.

HUOM! Ilmoittaudu vuokratuotteiden jonoon toukokuulle, monet tuotteista on huhtikuun loppuun asti jo vuokrattu.

 

Trampoliini vuokralle!

Vuokraamme kotijumppaa varten trampoliineja 40 € / kuukausi. Tiedustelut trampoliineista puhelimitse Katjalle 0408368073 tai sähköpostilla asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@korsogym.fi Tramppojen koosta johtuen suosittelemme kuljetusta/noutoa 10 €/suunta. Pakulla tai peräkärryllä voit myös itse kuljettaa tuotteen salilta kotiin. Muista myös virtuaali korso gym Jumping-tunnit Facebookissa!

 

Sisäpyörä kotiin!

Eloa ja menoa rajoittava flunssaepidemia hiljensi kuntosalimme pyöräilysalin. Teimme ratkaisun, jolla kuntoilu voi jatkua luonasi. Tarjoamme 20:lle ensimmäiselle mahdollisuuden vuokrata Korso Gymin sisäpyörän kotiin. Jatka kuntoilua turvallisesti, juuri silloin kun sinulle sopii.

Kuntotarkastetun ja täysin puhdistetun pyörän saa myös kotiin kuljetettuna ja poisnoudettuna. Hinta 75 € / kuukausi. Toimitus- tai noutomaksu 15 € / suunta Korson lähialueilla, voit noutaa fillarin myös itse. Tiedustelut puhelimitse Katjalle 0408368073 tai sähköpostilla asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@korsogym.fi

 

Treenisetti vuokralle!

Vuokraamme myös pumppisettejä: tanko+painot, steppilauta, kahvakuula ja käsipainot 25 € / kuukausi. Tiedustelut myös näistä tuotteista puhelimitse Katjalle 0408368073 tai sähköpostilla asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@korsogym.fi

 

Ryhmäliikuntaa virtuaalisesti!

Korso Gymin ryhmäliikuntatunneille voit osallistua Facebookissa virtuaali korsogym-sivuilla. Hinta 40 € / kaksi kuukautta. Live Jumppa 4.4. - 4.6.2020 -kortin voit hankkia kätevästi salin verkkokaupasta tai asiakaspalvelusta. Maksettuasi - lähetä asiakaspalveluumme liittymispyyntösähköpostilla virtuaalijumpparyhmään - sitten voit nauttia ohjatuista virtuaalijumpista kotona tai vaikka puistossa.

 

Myös senioreille virtuaalijumppaa netissä!

- Seniorijumpat alkavat jälleen syksyllä, nyt voit osallistua Facebookissa tiistaisin ja torstaisin virtuaali korsogymin sivuilla. Osallistuaksesi sinun tulee ensin liittyä Facebook -palveluun eli luoda oma profiili.

 

Respan aukioloajat

Maanantai klo 15.00 - 20.00

Tiistai klo 15.00 - 20.00

Keskiviikko 15.00 - 20.00

Torstai klo 16.00 - 20.00

Suosittelemme myös verkkokauppaamme, jossa voi kätevästi ladata aikaa kortille. Korso Gymin verkkokauppa on avoinna 24/7.

Salilla voit treenata joka päivä klo 5.00 - 24.00. Saunat on toistaiseksi poissa päältä.

 

Terveisin

Korso Gymin poppoo