";
Tammitarjoukset ja talven kuntoilukalenteri

Tammitarjoukset ja talven kuntoilukalenteri

Uuden vuoden tammitarjoukset Korso Gymin kuntosali- ja yhdistelmäkorteista on voimassa 21. tammikuuta saakka verkkokaupassa ja asiakaspalvelussamme. Kolmen kuukauden kortin ostajalle oma Korso-kauppakassi kaupanpäälle. Jos lataat tuotteen verkkokaupassa, muista pyytää kangaskassi mukaasi asiakaspalvelusta.

Talven aikana tapahtuu

Korso Gymillä ja Ladies Gymillä Koivukylässä on tammi-maaliskuussa runsaasti tapahtumia - Twerkkausta ja Zumbaa naisille, suosittuja TOUR de KORSO -sisäpyöräilytapahtumia sekä tietenkin uusi rento voimailukisa RAUTAMAISTERIT 2018. Pistä tapahtumakalenterimme talteen ja varaa paikkasi ajoissa.

Uutta Korso Gymillä

Pidensimme aukioloaikoja. Omalla avainkortilla pääset kuntosalille treenaamaan nyt tunniksi pitempään joka päivä. Olemme siis avoinna maanantaista sunnuntaihin klo 5-24. Muutos päivittyy kaikille korteille automaattisesti. Muilta osilta palveluaikamme säilyvät ennallaan.

Uusi sisäpyöräilytuote. Korso Gymin 11:een viikottaiseen sisäpyöräilyyn voi nyt hankkia oman Sisäpyöräily 10 krt tai kuukausikortin! 50 €:n hintainen kortti on oivallinen valinta sinulle joka haluat kuntoilla vain sisäpyöräilyn merkeissä.

Uusi hinnasto edullisemmilla hinnoilla. Korso Gymin kuntoilutuotteiden kohdalla teimme varsinaisen hintaremontin! Suosikkituotteiden hintoja on alennettu, opiskelija-alennusta (opiskelijakortti mukaan!) on laajennettu ja tuotevalikoimaa on täsmennetty. Ja edelleen kuntokeskuksessamme voi treenata ilman aloitusmaksua tai jatkuvaa sitoutumista - nyt valikoima vain laajeni!

 

Tervetuloa tarjousostoksille ja kuntoilemaan.