";
Rautamaisteri 2018 -kilpailu

Rautamaisteri 2018 -kilpailu

 

Mikä kilpailu?

Rautamaisterit on rentohenkinen ja iloinen kuntoilu- ja voimailukilpailu kaikille 15 + -vuotiaille naisille ja miehille. Kisa järjestetään vuonna 2018 Korso Gymillä Vantaalla. Kisapäivä on 3.2.2018 klo 10-15. Kisassa palkitaan kolme parasta naista ja miestä, myös erikoispalkintoja! Palkitut saavat käyttää Rautamaisteri 2018 titteliä. Hienot ja runsaat tuotepalkinnot.

 

Näin ilmoittaudut mukaan

Mukaan voit ilmoittautua vapaamuotoisesti sähköpostilla asiakaspalvelu@korsogym.fi , puhelimitse  010 440 11 00 tai käymällä Korso Gymin asiakaspalvelussa - aukioloajat löydät sivun alaosasta. Osallistumismaksu 15 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin verkkokaupassa. Jälki-ilmoittautumismaksu 25 €. Muista ilmoittautuessa ilmoittaa t-paita kokosi, painoluokkasi (esim. +55 kg / + 60 kg ) ja se oletko Korso Gymin tai Ladies Gymin asiakas. Jos haluat ilmoittautua oman/muun kuntosalisi edustajana, kerro vielä missä treenaat.

 

Aikataulu

Kilpailun julkistus ja kilpailukutsu 3.12.2017

Ilmoittautuminen alkaa 7.12.2017

Kilpailuohjeiden lähetys alkaa 31.12.2017

Ilmoittautuminen päättyy to 18.1.2018

Jälki-ilmoittautuminen alkaa:  pe 19.1.2017

Viimeiset ilmoittautumiset: 1.2.2018

Kilpailupäivä: lauantai 3.2.2018 Vantaalla (Korso)

 

Lajit joissa mitellään...

Jalkaprässi, Penkkipunnerrus, Leuanveto, Krusifiksi,  Soutu / Cross-pyörä. Katsot tarkemmin säännöistä ja ei kun treenaamaan 

 

Kisan säännöt

 1. Kilpailu on avoin kaikille kuntoilijoille. Vammaislajeja ei järjestetä tänä vuonna.
 2. Kilpailijoita suositellaan ottamaan vapaa-ajan/harrastusvakuutus kilpailun ajaksi. Järjestäjä ei erikseen vakuuta osallistujia tapaturmien varalta.
 3. Osallistumismaksu on 15 €/henkilö. Se maksetaan eri ohjeen mukaan ennen kilpailua tai ilmoittautumisen yhteydessä. Järjestäjä voi halutessaan tarjota myös alennuksen hintaan . Jälki-ilmoittautumismaksu on 25 €. Osallistumismaksuja ei palauteta osallistujan peruuttaessa osallistumisen. Minimi osallistujamäärä on  6 henkeä per sarja. Kilpailun tai sarjan peruuntuessa osallistumismaksu palautetaan.
 4. Kyseessä on rento, kohtelias ja reilunpelin kisa. 
 5. Kaikkien doping-aineiden käyttö on kielletty. Järjestäjä voi sulkea kilpailijan doping-aineiden käytöstä ulos kilpailusta, tällöin osallistumismaksua ei palauteta.
 6. Osallistujat hyväksyvät kilpailutilanteiden ja voittajien valo- ja/tai videokuvauksen sekä kuvamateriaalin ja nimen sekä sarjan julkaisun kilpailun tiedottamisessa.
 7. Osallistujalle tiedotetaan vain sähköpostitse. Osallistujilta tallennetaan nimi, sähköposti, matkapuhelin ja sukupuoli sekä mahdollinen paitakoko sekä kotipaikka/osoitetieto. Nimen, sukupuolen ja sähköpostiosoitteen voi antaa myös yhteistyökumppaneille ja sponsoreille markkinointiin vuoden 2018 kisan ympärillä. Osallistujalla on aina oikeus poistua lähettäjien postituslistalta ja tulla unohdetuksi.
 8. Kilpailun lajit ovat: Jalkaprässi (2x oma paino vastuksena, toistomäärät), Penkkipunnerrus (omaa painoa vastaava paino, toistomäärät | naisilla -20 % omasta painosta, Leuanveto (ilman lisäpainoja, toistomäärä), Krusifiksi (käsipainoilla, miehet 10 kg | naiset 5 kg, ajanotto), Soutu / Cross-pyörä (3 minuutin aika, matkan mittaus) eli viisi eri lajia.
 9. Sarjoina on 1) naiset ja 2) miehet  (vain yli 15-vuotiaat).
 10. Kilpailijoiden punnitus tapahtuu kisapäivänä kilpailupaikalla.
 11. Kilpailijan keskeyttäessä tulossijoitus siirtyy seuraavalle.