";
Rautamaisteri 2018 -kilpailu

Rautamaisteri 2018 -kilpailu

 

Mikä kilpailu?

Rautamaisterit on rentohenkinen ja iloinen kuntoilu- ja voimailukilpailu kaikille 15 + -vuotiaille naisille ja miehille. Kisa järjestetään vuonna 2018 Korso Gymillä Vantaalla. Kisapäivä on 10.2.2018 klo 10-15. (HUOM! päivä muuttunut alkuperäisestä) Kisassa palkitaan kolme parasta naista ja miestä, myös erikoispalkintoja! Palkitut saavat käyttää Rautamaisteri 2018 titteliä. Hienot ja runsaat tuotepalkinnot.

 

Näin ilmoittaudut mukaan

Mukaan voit ilmoittautua vapaamuotoisesti sähköpostilla asiakaspalvelu@korsogym.fi , puhelimitse  010 440 11 00 tai käymällä Korso Gymin asiakaspalvelussa - aukioloajat löydät sivun alaosasta. Osallistumismaksu 15 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin verkkokaupassa. Jälki-ilmoittautumismaksu 25 €. Muista ilmoittautuessa ilmoittaa t-paita kokosi, painoluokkasi (esim. +55 kg / + 60 kg ) ja se oletko Korso Gymin tai Ladies Gymin asiakas. Jos haluat ilmoittautua oman/muun kuntosalisi edustajana, kerro vielä missä treenaat.

 

Aikataulu

Kilpailun julkistus ja kilpailukutsu 3.12.2017

Ilmoittautuminen alkaa 7.12.2017

Kilpailuohjeiden lähetys alkaa 22.11.2018

Ilmoittautuminen päättyy ke 31.1.2018

Jälki-ilmoittautuminen (25 €/kisaaja) alkaa:  to 1.2.2018

Viimeiset ilmoittautumiset: 8.2.2018

Kilpailupäivä: lauantai 10.2.2018 Vantaalla (Korso)

 

Lajit joissa mitellään...

Jalkaprässi, Penkkipunnerrus, Leuanveto, Krusifiksi,  Soutu / Cross-pyörä. Katsot tarkemmin säännöistä ja ei kun treenaamaan! 

 

Kisan säännöt

 1. Kilpailu on avoin kaikille kuntoilijoille. Vammaislajeja ei järjestetä tänä vuonna.
 2. Kilpailijoita suositellaan ottamaan vapaa-ajan/harrastusvakuutus kilpailun ajaksi. Järjestäjä ei erikseen vakuuta osallistujia tapaturmien varalta.
 3. Osallistumismaksu on 15 €/henkilö. Se maksetaan eri ohjeen mukaan ennen kilpailua tai ilmoittautumisen yhteydessä. Järjestäjä voi halutessaan tarjota myös alennuksen hintaan . Jälki-ilmoittautumismaksu on 25 €. Osallistumismaksuja ei palauteta osallistujan peruuttaessa osallistumisen. Minimi osallistujamäärä on  6 henkeä per sarja. Kilpailun tai sarjan peruuntuessa osallistumismaksu palautetaan.
 4. Kyseessä on rento, kohtelias ja reilunpelin kisa. 
 5. Kaikkien doping-aineiden käyttö on kielletty. Järjestäjä voi sulkea kilpailijan doping-aineiden käytöstä ulos kilpailusta, tällöin osallistumismaksua ei palauteta.
 6. Osallistujat hyväksyvät kilpailutilanteiden ja voittajien valo- ja/tai videokuvauksen sekä kuvamateriaalin ja nimen sekä sarjan julkaisun kilpailun tiedottamisessa.
 7. Osallistujalle tiedotetaan vain sähköpostitse. Osallistujilta tallennetaan nimi, sähköposti, matkapuhelin ja sukupuoli sekä mahdollinen paitakoko sekä kotipaikka/osoitetieto. Nimen, sukupuolen ja sähköpostiosoitteen voi antaa myös yhteistyökumppaneille ja sponsoreille markkinointiin vuoden 2018 kisan ympärillä. Osallistujalla on aina oikeus poistua lähettäjien postituslistalta ja tulla unohdetuksi.
 8. Kilpailun lajit ovat: Jalkaprässi (2x oma paino vastuksena, toistomäärät), Penkkipunnerrus (omaa painoa vastaava paino, toistomäärät | naisilla -20 % omasta painosta, Leuanveto (ilman lisäpainoja, toistomäärä), Krusifiksi (käsipainoilla, miehet 10 kg | naiset 5 kg, ajanotto), Soutu / Cross-pyörä (3 minuutin aika, matkan mittaus) eli viisi eri lajia.
 9. Sarjoina on 1) naiset ja 2) miehet  (vain yli 15-vuotiaat).
 10. Kilpailijoiden punnitus tapahtuu kisapäivänä kilpailupaikalla.
 11. Kilpailijan keskeyttäessä tulossijoitus siirtyy seuraavalle.