";
Kesäkuvakisa 2018

Kesäkuvakisa 2018

 

NÄIN OSALLISTUT - ohjeita ja kisan säännöt:

  1. Ota kiva photo ja tee poustaus Korso Gymin Facebook-sivuille. Lisää poustaukseen vielä sana KISAKUVA2018, oma nimesi sekä kuvalle antamasi naseva nimi. esim. (KISAKUVA2018: Pekka Photo, Jätskillä Vantaanjoessa)
  2. Lähetä kuva myös sähköpostilla (sellainen painokelpoinen, kohtuullisen isokokoinen) asiakaspalvelu@korsogym.fi Muista omat yhteystietosi ja tietysti se antamasi kuvan nimi.
  3. Facebook ei ole mitenkään mukana kisassa, mutta kesäkuvapoustauksella Korso Gymin Facebook-sivuilla saat kuvallesi yleisönkin kommentteja (osa niistä huomioidaan voittajaa valitaessa!). Vain Facebookissa poustatut kuvat ovat mukana kisassa, paitsi jos Facebook  "ei tykkää meittiin kisasta ja rupee notta ryppyylemähän" =8)- Siksi pitää muistaa lähettää kuva myös sähköpostilla!
  4. Törkykuvat - Facbookin ja yleisen tyylitajun vastaiset kisakuvat deletoidaan heti ja diskaus on peruuttamaton. Tykkää kisakuvista, mutta kommentoi maltilla. Ota myös oman kuvasi saamat kommentit rennosti.
  5. Kisakuvat täytyy olla osallistujan omia ja otettu 28.5.-12.8.2018 välisenä aikana ja niiden ensimmäinen julkaisu missään tulee olla tässä kisassa (ei siis esim. ensin omalla Facebook-sivulla tai missään muualla julkisesti). Korso Gym Oy:lle annat veloituksetta oikeuden kuvasi käyttöön tämän ja tulevien kesäkuvakisojen viestinnässä (ei mihinkään muuhun). Lisäksi Facebook saattaa ehdoissaan mainita jotain - no nämähän kaikki somekäyttäjät tietysti tuntevat. Muuten kaikki oikeudet kuvaan ovat aina tietysti Sinun!
  6. Osallistuminen on veloituksetonta - eikun kamerat laulamaan ja iloista kesää kaikille.

 

Korso Gymin kesäkuvakisan 2018 tunnuskuva: Kuvaaja Mikko Myllykoski - Auringonlasku Rautavedellä.